Pahar Erlenmeyer material PP, capac filetat - 500 ml
VITLAB

Pahar Erlenmeyer material PP, capac filetat - 500 ml

Codul produsului: SL-1253

Pahar Erlenmeyer material PP, capac filetat - 500 ml

~ 44,14 RON ~
  Comenzi prin telefon:

0723.310067


» asistență pe email

Cumpără!
  Preț:44,14 RON pretul include TVA;
  Stoc:in stoc
  Descriere produs:
Pahar Erlenmeyer 500 ml material PP, capac filetat GL52 inclus, t.max 125  ° C
Foarte transparente, cu gura larga, pot fi de asemenea folosite cu dopuri NS40/45 (nu sunt incluse).
Potrivit pentru depozitarea și cultivarea culturilor celulare. Potrivit pentru analiza alimentelor.
Este mult mai sigur decât flacoanele din sticlă pentru a fi utilizate în incubatoare cu agitare , datorită rezistenței la rupere a plasticului.
Potrivit pentru microunde. Rezista pana la 125  ° C, totusi pentru a păstra marcajele, este recomandată curățarea la cel mult 60 °C
  Producator:VITLAB
  Specificatii tehnice:
Furnizor de aparatura de laborator,Telecomed SRL, este o firma certificata in managementul calitatii conform ISO 9001:2015 pentru activitatea de comert specializat cu aparatura de laborator,aparate de masura, sticlarie de laborator,consumabile de laborator, tehnica de calcul.

Preturile de pe www.aparatura-de-laborator.ro contin TVA.
Sticlaria de laborator este confectionata din sticla borosilicata, temperatura maxima recomandata pentru utilizare, este de 500 grade C. Produsele din portelan de laborator sunt rezistente pana la temperatura de 1050 grade C.
Aparatele se livreaza cu certificate de garantie si manuale de utilizare in limba romana, iar la cererea utilizatorului, contracost se pot livra cu certificate de etalonare, buletine de verificare metrologica sau alte documente speciale conforme standardelor si legislatiei in vigoare, specifice fiecarui tip de produs.
Designul produselor de pe www.aparatura-de-laborator.ro poate suferi modificari in conformitate cu datele transmise de catre producatori.
Onoram comenzi numai catre persoane juridice (firme, institutii, PFA, etc.).Nu vindem persoanelor fizice.
Este interzisa copierea textelor si imaginilor de pe www.aparatura-de-laborator.ro fara acordul scris al nostru, in caz contrar se sanctioneaza conform legii!
© Telecomed SRL 2007-2019

Înscrieți adresa dvs. de email pentru a primi ultimele noutăți:

Promo:

» toate promotiile

 
 
 
 
 
 
 

aparatura de laborator,aparate de masura si control,aparat de masura,aparatura de precizie,aparatura de laborator precisa,aparate de precizie,aparatura de masura si control,sticlarie de laborator,materiale didactice,ustensile de laborator,balanta,microscop,ph-metru