Kit de determinare densitate
AXIS

Kit de determinare densitate

Codul produsului: AL-1062

Kit de determinare densitate

~ 1.088,27 RON ~
Garanție: 24 luni
  Comenzi prin telefon:

0723.310067


» asistență pe email

Cumpără!
  Preț:1.088,27 RON pretul include TVA;
  Stoc:disponibil la comanda
  Descriere produs:

Kit complet pentru determinarea densitatii HYDRO kit Axis

Se poate utiliza cu balantele analitice ALN, ALN_G  (diviziune 0,0001 g) si balantele semianalitice AKA, AKA_G , ATA si ATZ (diviziune 0,001 g)

Determina densitatea unui solid prin cantarirea lui in aer si apoi scufundat intr-un lichid de densitate cunoscuta (ex. apa distilata 1,0000 g/cm3, ulei aprox.0,7000 g/cm3, alcool aprox. 0,8000 g/cm3) 

Determina densitatea unui lichid prin cantarirea obiectului de masa/densitate/volum cunoscut furnizat cu acest kit, in aer apoi in lichidul de determinat

Rezolutia afisarii densitatii este cu 4 zecimale 0,0001 g/cm3

Manualul de utilizare descrie pas cu pas secventele lucrului si succesiunea butoanelor pe care se apasa pana la obtinerea rezultatului final.

Calculul densitatii se face automat de catre balanta, utilizatorul trebuie doar sa respecte pasii metodei.

Exemplu de rezultat afisat cu balanta analitica ALN_G


  Producator:AXIS
  Specificatii tehnice:
Furnizor de aparatura de laborator,Telecomed SRL, este o firma certificata in managementul calitatii conform ISO 9001:2015 pentru activitatea de comert specializat cu aparatura de laborator,aparate de masura, sticlarie de laborator,consumabile de laborator, tehnica de calcul.

Preturile de pe www.aparatura-de-laborator.ro contin TVA.
Sticlaria de laborator este confectionata din sticla borosilicata, temperatura maxima recomandata pentru utilizare, este de 500 grade C. Produsele din portelan de laborator sunt rezistente pana la temperatura de 1050 grade C.
Aparatele se livreaza cu certificate de garantie si manuale de utilizare in limba romana, iar la cererea utilizatorului, contracost se pot livra cu certificate de etalonare, buletine de verificare metrologica sau alte documente speciale conforme standardelor si legislatiei in vigoare, specifice fiecarui tip de produs.
Designul produselor de pe www.aparatura-de-laborator.ro poate suferi modificari in conformitate cu datele transmise de catre producatori.
Onoram comenzi numai catre persoane juridice (firme, institutii, PFA, etc.).Nu vindem persoanelor fizice.
Este interzisa copierea textelor si imaginilor de pe www.aparatura-de-laborator.ro fara acordul scris al nostru, in caz contrar se sanctioneaza conform legii!
© Telecomed SRL 2007-2019

Înscrieți adresa dvs. de email pentru a primi ultimele noutăți:

Promo:

» toate promotiile

 
 
 
 
 
 
 

aparatura de laborator,aparate de masura si control,aparat de masura,aparatura de precizie,aparatura de laborator precisa,aparate de precizie,aparatura de masura si control,sticlarie de laborator,materiale didactice,ustensile de laborator,balanta,microscop,ph-metru