Distilator apa model economic
NAHITA

Distilator apa model economic

Codul produsului: DS-0002

Distilator apa model economic

~ 1.350,71 RON ~
Garanție: 12 luni
  Comenzi prin telefon:

0723.310067


» asistență pe email

Cumpără!
  Preț:1.350,71 RON pretul include TVA;
  Stoc:disponibil la comanda
  Descriere produs:Distilator de capacitate mica, simplu,sigur care va permite sa obtineti apa distilata de inalta calitate printr-un sistem de fierbere cu dubla condensare.

Este ideal pentru farmacii,laboratoare,cabinete medicale si stomatologice

Distilatorul se livreaza cu suport pentru filtru, 6 filtre de carbon activ, rezervor de stocare apa distilata de 4 litri,detergent special pentru curatarea cuvei.

Intretinerea si curatarea periodica a aparatului este foarte simpla.

Procesul de distilare este complet automat.

 

Date tehnice:

Carcasa metalica acoperita cu vopsea

Cuva interioara din inox

Dimensiuni : 200x360 mm

Debit distilare aprox 1,5 litri/ora

Putere consumata 580W

  Producator:NAHITA
  Specificatii tehnice:

  Vă mai recomandăm:

Furnizor de aparatura de laborator,Telecomed SRL, este o firma certificata in managementul calitatii conform ISO 9001:2015 pentru activitatea de comert specializat cu aparatura de laborator,aparate de masura, sticlarie de laborator,consumabile de laborator, tehnica de calcul.

Preturile de pe www.aparatura-de-laborator.ro contin TVA.
Sticlaria de laborator este confectionata din sticla borosilicata, temperatura maxima recomandata pentru utilizare, este de 500 grade C. Produsele din portelan de laborator sunt rezistente pana la temperatura de 1050 grade C.
Aparatele se livreaza cu certificate de garantie si manuale de utilizare in limba romana, iar la cererea utilizatorului, contracost se pot livra cu certificate de etalonare, buletine de verificare metrologica sau alte documente speciale conforme standardelor si legislatiei in vigoare, specifice fiecarui tip de produs.
Designul produselor de pe www.aparatura-de-laborator.ro poate suferi modificari in conformitate cu datele transmise de catre producatori.
Onoram comenzi numai catre persoane juridice (firme, institutii, PFA, etc.).Nu vindem persoanelor fizice.
Este interzisa copierea textelor si imaginilor de pe www.aparatura-de-laborator.ro fara acordul scris al nostru, in caz contrar se sanctioneaza conform legii!
© Telecomed SRL 2007-2019

Înscrieți adresa dvs. de email pentru a primi ultimele noutăți:

Promo:

» toate promotiile

 
 
 
 
 
 
 

aparatura de laborator,aparate de masura si control,aparat de masura,aparatura de precizie,aparatura de laborator precisa,aparate de precizie,aparatura de masura si control,sticlarie de laborator,materiale didactice,ustensile de laborator,balanta,microscop,ph-metru