Balanta semianalitica ATZ220
AXIS

Balanta semianalitica ATZ220

Codul produsului: AL-1046

Balanta semianalitica ATZ220

~ 2.178,38 RON ~
Garanție: 24 luni
  Comenzi prin telefon:

0723.310067


» asistență pe email

Cumpără!
Fișa tehnică a produsului (PDF) »
  Preț:2.178,38 RON pretul include TVA;
  Stoc:disponibil la comanda
  Descriere produs:
Balanta ATZ220
Capacitate 220g
Precizie 0,001 g
Platan inox 115 mm
Calibrare externa
Timp de cantarire < 3s
Dimensiuni 185x290x90mm
Alimentare -230V 50Hz
Verificare metrologică inițială
 
Balanțele de laborator ATZ sunt balanțe profesionale pentru laborator, compacte, de dimensiuni reduse, cu un raport calitate-preț foarte bun, ceea ce le recomandă pentru utilizare pe scară largă în toate domeniile de activitate care necesită efectuarea de cântăriri : laboratoare, farmacii, magazine de bijuterii sau alte unitați de lucru care necesită măsuratori de precizie inaltă.Balanțele ATZ au sistem de calibrare externă, sunt robuste și fiabile. Scutul de protecție transparent (opțional) permite utilizarea balanțelor in încăperi unde eliminarea curenților de aer este imposibilă. Afișajul mare, iluminat și tastatura simplă cu funcții multiple, facilitează utilizarea ușoară și eficientă.
Toate balanțele serie ATZ au set complet și bogat de funcții speciale: numărare piese, cântărire procentuală, rețetă,schimbarea unității de măsură (g, ct, lb, oz, ozt, gr, dwt), totalizare , filtrare vbrații, cântărire dinamică (animale,obiecte în mișcare) etc.
Interfața RS232C permite conectarea calculatorului sau a printerului pentru imprimarea de buletine de măsură, rapoarte sau pentru arhivarea datelor măsurate. Opțional, balanlete ATZ pot fi dotate si cu interfața USB, contra cost. Formatul datelor este in concordanta cu GLP și cerințele sistemelor de certificare a calității.
Balanțele de laborator ATZ se pot utiliza în domenii de interes public definite conform legislației în vigoare (cântăriri în scopul vânzării, cântăriri în scopul preparării de medicamente, cântăriri in scopul emiterii de buletine de măsură cu valoare legală – farmacii, magazine de bijuterii, laboratoare etc.).Se livrează cu documentele necesare utilizării în domenii de interes public. 
Opțional contra cost
Scut de protectie transparent, cu capac detasabil - 56 RON cu TVA
Kit pentru determinarea densiatii solide/lichide - 856 RON cu TVA
Interfata USB - 56 RON cu TVA
  Producator:AXIS
  Specificatii tehnice:
CAPACITATE
220 g balante semianalitice
PRECIZIE
0,001 g balante semianalitice
CALIBRARE
externa balante semianalitice
CERTIFICATE
CE+M
DIAMETRU PLATAN
115 mm balante semianalitice
AFISAJ
simplu LCD balante semianalitice
DIMENSIUNI
185x290x90 mm balanta semianalitica
TASTATURA
7 taste balanta semianalitica
INTERFATA
RS232 balanta semianalitica
ALIMENTARE
~230V 50Hz 6VA / =12V 160mA balanta semianalitica
BALANTELE CERTIFICATE CE+M AU VERIFICARE METROLOGICA SI SE POT UTILIZA IN DOMENII DE INTERES PUBLIC
Telecomed SRL, RO15713177, J22/2325/2007 , este o firma certificata in managementul calitatii conform ISO 9001:2015 pentru activitatea de comert specializat cu aparatura de laborator, consumabile de laborator, tehnica de calcul.

Preturile contin TVA.
Sticlaria de laborator este confectionata din sticla borosilicata, temperatura maxima recomandata pentru utilizare, este de 500 grade C. Produsele din portelan de laborator sunt rezistente pana la temperatura de 1050 grade C.
Aparatele se livreaza cu certificate de garantie si manuale de utilizare in limba romana, iar la cererea utilizatorului, contracost se pot livra cu certificate de etalonare, buletine de verificare metrologica sau alte documente speciale conforme standardelor si legislatiei in vigoare, specifice fiecarui tip de produs.
Designul produselor poate suferi modificari in conformitate cu datele transmise de catre producatori.
Onoram comenzi numai catre persoane juridice (firme, institutii, PFA, etc.).Nu vindem persoanelor fizice.

Înscrieți adresa dvs. de email pentru a primi ultimele noutăți:

Promo:

» toate promotiile