Cuib de incalzire Labheat KM-ME 500 ml
SAF

Cuib de incalzire Labheat KM-ME  500 ml

Codul produsului: HM - BO03

Cuib de incalzire Labheat KM-ME 500 ml

~ 1.781,79 RON ~
Garanție: 12 luni
  Comenzi prin telefon:

0723.310067


» asistență pe email

Cumpără!
  Preț:1.781,79 RON pretul include TVA;
  Stoc:disponibil la comanda
  Descriere produs:LabHEAT® Manta de incalzire metalica KM-ME pentru balon de 500 ml Ø 105 mm, element de incalzire din fibre de sticla flexibila din carcasa metalica rezistenta la umiditate chimica cu comutator incorporat de pornire si oprire, echipat suplimentar cu un controler, putere nominală 200 W, 2 zone de încălzire, max. temperatura elementului de încălzire 450 ° C, cablu de alimentare de 1,5 m (împământat) și RCD (detecție de curent rezidual), tensiune nominală 230 V AC.
  Producator:SAF
  Specificatii tehnice:
VOLUM
500 ml cuiburi de incalzire
TEMPERATURA MAXIMA
450 grade C cuiburi de incalzire
PUTERE DE INCALZIRE
200 W cuiburi de incalzire
ALIMENTARE
230 V cuib de incalzire
Furnizor de aparatura de laborator,Telecomed SRL, este o firma certificata in managementul calitatii conform ISO 9001:2015 pentru activitatea de comert specializat cu aparatura de laborator,aparate de masura, sticlarie de laborator,consumabile de laborator, tehnica de calcul.

Preturile de pe www.aparatura-de-laborator.ro contin TVA.
Sticlaria de laborator este confectionata din sticla borosilicata, temperatura maxima recomandata pentru utilizare, este de 500 grade C. Produsele din portelan de laborator sunt rezistente pana la temperatura de 1050 grade C.
Aparatele se livreaza cu certificate de garantie si manuale de utilizare in limba romana, iar la cererea utilizatorului, contracost se pot livra cu certificate de etalonare, buletine de verificare metrologica sau alte documente speciale conforme standardelor si legislatiei in vigoare, specifice fiecarui tip de produs.
Designul produselor de pe www.aparatura-de-laborator.ro poate suferi modificari in conformitate cu datele transmise de catre producatori.
Onoram comenzi numai catre persoane juridice (firme, institutii, PFA, etc.).Nu vindem persoanelor fizice.
Este interzisa copierea textelor si imaginilor de pe www.aparatura-de-laborator.ro fara acordul scris al nostru, in caz contrar se sanctioneaza conform legii!
© Telecomed SRL 2007-2019

Înscrieți adresa dvs. de email pentru a primi ultimele noutăți:

Promo:

» toate promotiile

 
 
 
 
 
 
 

aparatura de laborator,aparate de masura si control,aparat de masura,aparatura de precizie,aparatura de laborator precisa,aparate de precizie,aparatura de masura si control,sticlarie de laborator,materiale didactice,ustensile de laborator,balanta,microscop,ph-metru