Detector de gaz CO2 PCE-WMM50


Detector de gaz CO2 PCE-WMM50

Codul produsului: IM-1103

Detector de gaz CO2 PCE-WMM50

~ 2.471,51 RON ~
Garanție: 12 luni
  Comenzi prin telefon:

0723.310067


» asistență pe email

Cumpără!
  Preț:2.471,51 RON pretul include TVA;
  Stoc:in limita stocului
  Descriere produs:

Sistemul de avertizare a emisiilor de CO2 PCE-WMM50 este un dispozitiv de avertizare pentru prezenta dioxidului de carbon (CO2). Sistemul de detectare a gazelor de CO2 protejează împotriva riscurilor de sănătate, prin detectia gazului incolor și inodor utilizat în industria alimentară, industria metalului, procesele chimice și gestionarea deșeurilor.

Sistemul de avertizare a gazelor de CO2 PCE-WMM50 are două părți: Calculatorul de măsurare a gazului este plasat în zona de pericol, unitatea de raportare afară. Sistemul de detectare a gazelor cu CO2 are două praguri de alarmă reglabile. Dacă valoarea măsurată depășește limita setată, contorul de gaze va suna o alarmă (lumină de alarmă și sunet). Detectorul de CO2 PCE-WMM50 este echipat cu un afișaj digital cu 4 cifre și 4 LED-uri, care asigură un control vizual continuu al concentrației de gaze. Prin contactul NO se pot activa alte dispozitive de avertizare, se pot activa sisteme de aspirație sau se pot opri mașinile.

Detectorul de gaze cu CO2 PCE-WMM50 este ușor de montat pe perete. Sistemul de avertizare a gazelor de CO2 constă din componentele sistemului de măsurare a gazului, unitatea de alarmă și cablul pentru conectarea telecomenzii și a unui computer de măsurare a gazului. Dioxidul de carbon afectează deja corpul uman în doze mici. Chiar și o concentrație de peste 0,3% în aerul ambiental vă poate afecta sănătatea. Dacă proporția crește până la 5%, pot apărea cefalee și amețeli. 8% și mai mult conduc la inconștiență sau chiar la deces.

Dioxid de carbon (CO2): 0 ... 50.000 ppm (5%) (vol.), Celula de măsurare NDIR
0 ... +45 ° C

1 contact deschis, fără potențial, pentru comutarea dispozitivelor externe cu alarmă
Capacitate de comutare alimentare: 30 V DC / 250 V AC, max. 2 A


Alarma 1
0.5 / 1 / 1.5 / 2%
Alarmă 2
1.5 / 2 / 2.5 / 3 / 3.5 / 4%

- 4 cifre afișaj digital pentru măsurarea concentrației de gaz în intervalul 0 ... 9999 ppm
- afișaj 3 cifre digitale pentru măsurarea concentrației de gaz în intervalul 1 ... 5%
- afișaj digital suplimentar de 3 cifre de măsurare și temperaturii în ° C sau ° F
- LED-uri pentru funcționare, alarmă 1, 2 și monitorizarea sursei de alimentare

Auto-monitorizare continuă a intervalului de temperatură, durata de viață a senzorului, valori măsurate imprevizibile, sistem EEPROM, transfer intern de date

Aluminiu, IP 54, impermeabil

Dimensiuni: 118 x 85 x 34 mm (fără racorduri)

Sursa de alimentare: prin intermediul cablului de date la computerul de măsurare a gazului

  Specificatii tehnice:
Telecomed SRL, RO15713177, J22/2325/2007 , este o firma certificata in managementul calitatii conform ISO 9001:2015 pentru activitatea de comert specializat cu aparatura de laborator, consumabile de laborator, tehnica de calcul.

Preturile contin TVA.
Sticlaria de laborator este confectionata din sticla borosilicata, temperatura maxima recomandata pentru utilizare, este de 500 grade C. Produsele din portelan de laborator sunt rezistente pana la temperatura de 1050 grade C.
Aparatele se livreaza cu certificate de garantie si manuale de utilizare in limba romana, iar la cererea utilizatorului, contracost se pot livra cu certificate de etalonare, buletine de verificare metrologica sau alte documente speciale conforme standardelor si legislatiei in vigoare, specifice fiecarui tip de produs.
Designul produselor poate suferi modificari in conformitate cu datele transmise de catre producatori.
Onoram comenzi numai catre persoane juridice (firme, institutii, PFA, etc.).Nu vindem persoanelor fizice.

Înscrieți adresa dvs. de email pentru a primi ultimele noutăți:

Promo:

» toate promotiile