Trusa analize sol HI3896
HANNA INSTRUMENTS

Trusa analize sol HI3896

Codul produsului: LM-AS01

Trusa analize sol HI3896

~ 509,26 RON ~
  Comenzi prin telefon:

0723.310067


» asistență pe email

Cumpără!
  Preț:509,26 RON pretul include TVA;
  Stoc:disponibil la comanda
  Descriere produs:In aplicatiile din agricultura, monitorizarea calitatii solului este extrem de importanta pentru cresterea sanatoasa a plantelor.
Utilizare
Mostra de sol diluata cu apa reactioneaza cu reactivii inclusi in trusa.Rezulta o solutie colorata care se compara cu scala colorimetrica pentru determinarea parametrului testat.Rezultatul este estimativ: urme/concentratie scazuta/concentratie medie/concentratie ridicata.

Parametri
Azot – metoda colorimetrica – 25 de teste
Fosfor- metoda colorimetrica – 25 de teste
pH – metoda colorimetrica (pH 4-9) – 25 de teste
Potasiu – metoda turbidimetrica – 25 de teste
  Producator:HANNA INSTRUMENTS
  Specificatii tehnice:

  Vă mai recomandăm:

Ph-metru pentru sol
695,47 RON
Furnizor de aparatura de laborator,Telecomed SRL, este o firma certificata in managementul calitatii conform ISO 9001:2015 pentru activitatea de comert specializat cu aparatura de laborator,aparate de masura, sticlarie de laborator,consumabile de laborator, tehnica de calcul.

Preturile de pe www.aparatura-de-laborator.ro contin TVA.
Sticlaria de laborator este confectionata din sticla borosilicata, temperatura maxima recomandata pentru utilizare, este de 500 grade C. Produsele din portelan de laborator sunt rezistente pana la temperatura de 1050 grade C.
Aparatele se livreaza cu certificate de garantie si manuale de utilizare in limba romana, iar la cererea utilizatorului, contracost se pot livra cu certificate de etalonare, buletine de verificare metrologica sau alte documente speciale conforme standardelor si legislatiei in vigoare, specifice fiecarui tip de produs.
Designul produselor de pe www.aparatura-de-laborator.ro poate suferi modificari in conformitate cu datele transmise de catre producatori.
Onoram comenzi numai catre persoane juridice (firme, institutii, PFA, etc.).Nu vindem persoanelor fizice.
Este interzisa copierea textelor si imaginilor de pe www.aparatura-de-laborator.ro fara acordul scris al nostru, in caz contrar se sanctioneaza conform legii!
© Telecomed SRL 2007-2019

Înscrieți adresa dvs. de email pentru a primi ultimele noutăți:

Promo:

» toate promotiile

 
 
 
 
 
 
 

aparatura de laborator,aparate de masura si control,aparat de masura,aparatura de precizie,aparatura de laborator precisa,aparate de precizie,aparatura de masura si control,sticlarie de laborator,materiale didactice,ustensile de laborator,balanta,microscop,ph-metru