Despre noi

          TELECOMED este o companie de import-export si distributie de aparatura de laborator, cu capital romanesc. Peste 2000 de clienti, persoane juridice, din tara si din strainatate, beneficiaza in prezent de serviciile noastre. Oferim consultanta si echipamente pentru urmatoarele domenii de lucru: productie autohtona si valorificarea resurselor locale, controlul calitatii mediului, productie industriala, bioinginerie, medicina, industrie farmaceutica si arii terapeutice noi, tratamente holistice, biorezonanta, medicina naturista, apifitoterapie, tehnologii de exploatare a resurselor naturale si biocombustibili, cercetare, educatie. Firma a fost infiintata in anul 2003 ca partener contractual cu o clinica medicala. Ulterior, tinand cont de nevoile existente in domeniul dotarii laboratoarelor in general, la noi in tara, ne-am extins aria de lucru, fiind in bune relatii de colaborare cu inventatori, cercetatori si firme din Uniunea Europeana, in sprijinul dotarii laboratoarelor din Romania cu cele mai noi echipamente. Pe scurt si la obiect, fara alte divagatii generaliste, cartea noastra de vizita s-ar putea rezuma la urmatoarele aspecte semnificative:

       Suntem o companie certificata pentru managementul calitatii dupa standardele ISO 9001:2015, in urmatoarele domenii de certificare: aparatura de laborator, aparatura medicala, consumabile medicale, reactivi de laborator, tehnica de calcul. 
          Importam si comercializam aparatura pentru detectia si controlul radiatiilor gamma, X, beta, alfa, fiind reprezentantul Gamma-Scout-Romania. Din 2010 suntem reprezentantul in Romania al producatorului de cuptoare de calcinare si etuve SNOL.Suntem de asemenea reprezentantul exclusiv al firmei Zalimp, producator cu traditie in domeniul aparaturii pentru laborator.Incepand cu 2009 am devenit reprezentantul exclusiv in Romania, Republica Moldova,Ungaria, Bulgaria, Serbia, al  producatorului de etuve si incubatoare din Marea Britanie, compania GENLAB.  Pe langa etuvele de laborator Genlab aflate in portofoliul nostru si prezentate pe acest site la preturi bune, in calitate de importator exclusiv, la comanda pot fi achizitionate si echipamente  speciale personalizate, destinate productiei industriale, industriei aerospatiale si auto.
          Suntem de asemenea din 2009 reprezentantul in Romania al producatorului german de instrumente de masura si control pentru sectorul profesional din Uniunea Europeana, PCE GmbH&Co.KG si suntem siguri ca impreuna cu inginerii de acolo va vom oferi solutii utile de dezvoltare in cercetare si industrie. Trebuie amintit si faptul ca  PCE GmbH&Co.KG a testat si utilizeaza aparatura de cercetare in Antarctica.  Antarctica este un mare laborator de cercetare privind originea si evolutia Pamantului si a Sistemului Solar. Acolo permanent exista echipe de fizicieni, astronomi, geologi, biologi, ornitologi, specialisti in ecologie, oameni implicati in studiul ciclurilor de evolutie, monitorizand modificari in atmosfera terestra, curenti marini, forte externe, asteroizi etc. Este cert ca o schimbare in atmosfera pamantului va duce la modificari  in viata majoritatii oamenilor.
           De asemenea, compania AXIS cu sediul in Polonia, cunoscut producator de echipamente de cantarire pe piata din Uniunea Europeana, a semnat cu noi in anul 2008 contract de exclusivitate pentru distributie si service. Pentru ca reprezentam imaginea companiei Axis in Romania, este bine sa amintim pe scurt si cateva elemente din portofoliul acestei companii pentru o mai buna comunicare si informare in ce priveste recunoasterea calitatii balantelor in spatiul UE: balante farmaceutice, balante de uz medical, balante pentru uz veterinar,balante analitice, termobalante, balante tehnice, cantare, platforme industriale de cantarire si alte sisteme complexe de cantarire.

- infiintata in 1989, AXIS a produs primele balante cu microprocesor din Polonia.
- balantele AXIS cu un design unic, pot fi recunoscute in mii de oficii postale din Polonia.
- de asemenea, multe institutii detin si utilizeaza balante AXIS: laboratoare, cabinete medicale, farmacii, magazine de bijuterii, departamente pentru controlul calitatii,  linii industriale de productie, supermarketuri etc.

           Acordam o atentie speciala si surselor alternative de energie, datorita existentei unui potential deosebit in Romania, productia si utilizarea de biocombustibili, abordand o viziune pe termen lung a modului de depasire a barierelor tehnice si ne-tehnice in Romania, exploatarea la un randament maxim a resurselor nationale si independenta energetica, multumita colaborarii si experientei Prof.Dr.Ing. Alexandru Naghiu de la USAMV Cluj-Napoca, personalitate care ne-a indrumat in directia in care trebuie in aceste domenii de pionierat pe plan international.

PolishPo      HungarianHu      SerbianSe      BulgarianBu       Black Sea        EnglishEn

 

 

Înscrieți adresa dvs. de email pentru a primi ultimele noutăți:

Promo:

» toate promotiile